Comissió d’Igualtat

La Comissió d’Igualtat de la Unió Musical l’Horta es constitueix al maig 2019 amb l’objectiu de coordinar les activitats que s’organitzen dins de la Unió, i en les que participa la societat en el nostre barri en l’àrea d’igualtat. Està formada per Encarna Ojeda, Sara Sánchez, i Encarna Serrano, sòcies de la Unió, Milagros Leibar i Asumpta Silvestre, components de la Coral l’Horta, i Miguel Hernández i Francisco Perales, membres de la junta directiva.

La Unió ha posat en marxa el seu PLA D’IGUALTAT, que és un fet de gran transcendència per l’innovador i pel compromís públic adquirit per la societat musical amb la igualtat i que segueix la línia en aquesta àrea de la Coordinadora de Societats Musicals de la Ciutat de València, a la qual estem unides des de la seua fundació.

Ens acompanyen en aquest procés dos professors del departament de Sociologia i Antropologia Social del grau de Sociologia de la Universitat de València. Arantxa Grau Muñoz i David Muñoz Rodríguez, han volgut col·laborar en la seua elaboració, i estan realitzant el diagnòstic de «situació de la societat en matèria d’igualtat».

Creiem que l’educació és transcendental per a superar la desigualtat, la discriminació i la violència contra la dona. Tant des de l’Escola, com des de les direrents seccions de la UMH, transmetre valors com el respecte i la confiança mútua entre les nostres criatures i joves, per això estem posant en marxa aquest Pla d’Igualtat.

Scroll Up