Conjunt Instrumental d’Adults

El Conjunt Instrumental d’Adults de la Unió Musical l’Horta  (familiarment  “Banda Sènior”) naix a la tardor de l’any 2012 com una assignatura de Conjunt Instrumental per a l’alumnat en edat adulta de l’Escola de música i en resposta a la seua necessitat i inquietud de tocar en grup.

Des dels seus començaments destaca la participació en les “Trobades de Bandes Sènior” (a Sedaví, Rocafort, Segorbe i Sant Marcel·lí), així com també en l’activitat i programació regular de la Societat Musical a la qual pertany i en concerts de caire benèfic.

El seu objectiu principal és introduir les persones que el formen en la música de conjunt, millorant dia a dia i gaudint de la seua gran afició de forma relaxada.

Entre els concerts destacats que ha oferit fins ara estan l’organitzat al Palau de la Música amb motiu del  XXX aniversari de la Coordinadora de Bandes i també l’oferit l’any 2018 amb motiu del «I Festival de bandes» a Formentera (Illes Balears).

Està formada per aproximadament 22 músics i músiques entre els que es troben estudiants i gent veterana ja formada que hi participa voluntàriament.

Els seus mestres/directors han sigut Joaquín Estal Herrero (2012-2018 i 2020-2021), Juan Carlos López Luján (2019) i, desde 2021 Miquel Madrigal Ruiz.

Director Miquel Madrigal Ruiz

Scroll Up