Coral l’Horta

La data a recordar és dilluns 17 de novembre de 1997: Primer assaig a les 10 de la nit als locals que compartia la Unió amb l’Associació de veïnes i veïns del barri Sant Marcel·lí. Diverses persones somniaven amb formar una coral en el seu barri. I d’aquell dia i d’aquell somni va sorgir un projecte que ha perdurat en el temps i ha anat creixent. El més significatiu és que encara perduren coralistes fundadors i el seu conductor i mestre Alejo Pérez Lamata, director de la Coral.

La primera actuació va tindre lloc al tradicional Concert de Nadal de la Unió, va ser el 28 de desembre de 1997, cantant tres nadales. Des de llavors la coral no ha parat de créixer en il·lusions.

Si haguérem de resumir aquests anys hauríem de dir que hem participat en les campanyes Retrobem la nostra música, en les Festes populars del nostre barri, i també fora d’ell. Cantat en intercanvis musicals amb cors de la Comunitat Valenciana. Hem estat solidaris actuant per a diverses causes benèfiques. Hem homenatjat i rondat a veïns/es del barri en les Rondes de Sant Joan cada inici de l’estiu. I fins i tot hem cantat en noces, encara que això no ha garantit l’èxit als nuvis, però ha ajudat a guardar un magnífic record de la cerimònia.

També podem dir que la Coral l’Horta és la guanyadora del 1er Premi d’interpretació global al I Certamen Popular de Corals Solidàries celebrat al IV Dia d’Àfrica a Natzaret (València) en maig de 2008.

El nostre variat repertori inclou vora un centenar d’obres en castellà, valencià i anglès: cançons populars valencianes i de folklore d’arreu del mon, polifonia clàssica, boleros, havaneres, temes dels Beatles, harmonitzacions de cançons de cantautors contemporanis com ara Serrat, Lluís Llach, Raimon, Silvio Rodríguez…, poemes d’Alberti o García Lorca… També disposem d’un repertori específic per a cantar en bodes religioses o civils i d’altres celebracions.

A l’any 2018 celebràrem en un gran concert, acompanyats per amics i col·laboradors i per la resta de membres de la Unió Musical L’Horta, el nostre 20è Aniversari.

Hem caminat junts, superant-nos en el dia a dia, posant-nos metes i reptes musicals cada vegada més alts i difícils, i ací estem.

Director ALEJO PÉREZ LAMATA

VEUS

Recordem i agraïm la seua participació als coralistes que han format part de la Coral l’Horta al llarg d’aquests anys. Moltes gràcies a totes i tots, a tots i totes, perquè TOT I TOTES som COR i VEU. Són molts records i moments compartits. A la Coral l’Horta trobareu sempre les portes obertes.

PRESENTADORA

Encarna Ojeda Zerpa

Sopranos

Àngels Rodas i Jordà

Conxa Quiles Izquierdo

Amalia Biosca Gómez

Marga Ortiz Benítez

Aro Peris Crespo

Pilar Cerezuela Comes

Silvia Burguera Montañés

Maribel Agudo  Rodríguez

Sara Calvo Oñate

Tenors

Pascual Collado Fernández

Paco Beltrán Gascón

Roberto Aldomar Cámara

José Mª Antolín del Brio

Fernando Yepez Hergueta

CONTRALTS

Mª Carmen Bello Cosín

Cristina Hernández Pérez

Assumpta Silvestre García

Teresa Blanco Morales

Carmen López Balaguer

Teresa Miquel i Giribet

Lola Moreno Ángel

Pilar López Ruiz

Mila Leibar Urquía

Ángeles Ramírez Martínez

Paquita Chapa Català

Empar Juan Navarro

Rosa Ma Martínez Monzonís

Ángeles Latorre Girona

Amparo Boltes Adelantado

BAIXOS

Joan Quiles i Izquierdo

Juan Pechuan Poveda

Modesto Alonso García

Francesc Juan Navarro

José Pérez Martín

Scroll Up