Director Agustín Giménez Cerveró

Agustín Giménez Cerveró

Cursa els seus estudis musicals al Conservatori de València obtenint les màximes qualificacions (Premi d’Honor, per majoria, als Ensenyaments Elementals i Professionals i Premi d’Honor, també per majoria, als Ensenyaments Superiors.

Paral·lelament als seus estudis acadèmics, ha realitzat cursos de tècnica violinística i interpretació amb prestigiosos Mestres del seu instrument (Agustín León Ara, Joaquín Palomares, Enrique Palomares, Nicolás Chumachenco i Anahí Carfi).

Ha format part I col·laborat amb nombroses orquestres (joves I professionals) valencianes, de l’Estat I també europees I formà part de l’Orquestra Pablo Sarasate de Pamplona durant la temporada 1999.

A més a més, ha estudiat direcció amb el Mestre Henrie Adams.

Actualment, compagina la seua tasca docent en la Societat Musical Unió de Carlet, el Centre Professional de Música de l’Alcúdia i en la Unió Musical l’Horta de Sant Marcel·lí.

És director de l’orquestra del Centre Professional de Música de l’Alcúdia des de 2009, de l’orquestra de la  Societat Musical Unió de Carlet des de 1999, director del Conjunt Instrumental Infantil de Corda de la Unió Musical l’Horta de Sant Marcel·lí des de 2012 i fou director convidat de l’orquestra del Liceu de Música Ciutat de Mislata l’any 2013. Al mateix temps és President Fundador de l’Associació Art & Música que es dedica a organitzar i fer esdeveniments musicals i concerts en tot l’àmbit nacional, realitzant concerts amb grups com Els Comediants o La Fura dels Baus

Completa la seua extensíssima formació amb un Màster en psicomotricitat, motricitat infantil I neuropsicologia, un Màster en investigació I interpretació Musical (amb el Mestre Fabio Biondi) un Màster en processos I programes de neuropsicologia educativa, Formació Suzuki (amb la Professora M. Jesús Cano), un Doctorat en investigació I interpretació musical (realitzat l’any 2020) i ha participat al Congrés d’educació infantil, cos, ment i emoció COD 18EI11EI020 de la Conselleria d’Educació i Ciència.

Scroll Up