EXPOSICIÓ (inauguració 3 de marc) I CONCERT DIA DE LA DONA 12 de març)

EOLIA QUINTET  es  una  formació  de  vent  fusta  conformada  per  cinc  dones  amb  estudis superiors de música. Elles ens presenten el seu projecte “Silenciades”. Aquest surt com una proposta per a modificar el imaginari col·lectiu; descobrint-nos referents femenines oblidades; fent una reflexió de les desigualtats de gènere; i remarcant el camí cap a la equitat de gènere en la música. Amb un programació composta íntegrament per obres de dones compositores, el seu objectiu es visibilitzar la dona en la música en el seus diferents àmbits, amb la intenció de donar veu a totes les dones silenciades que no van poder ser, i generar noves oportunitats per als qui vulguin ser-ho.

Alba Momparler Fernández a la flauta travessera. Andrea Egea Tortosa al clarinet. María Cruz Burgos a la trompa. Núria López Escribano al fagot. Lara Albero Soriano al oboè.

EXPOSICIÓ (inauguració 3 de marc) I CONCERT DIA DE LA DONA 12 de març). Com cada any, la Unió Musical l’Horta de Sant Marcel·lí commemora el Dia Internacional de la Dona. Enguany amb una exposició en el local social (C/ Músic Cabanilles, 48) de cartells “Gracia Suñer, 15 anys d’imatge gràfica de la Unió”; els concerts en el Teatre Rambleta de les músiques “Eolia Quintet” (interpretant exclusivament obres de compositores) i de la “Coral l’Horta de la UMH” amb la participació del Taller d’escriptura creativa de la “Asociación Cultural Barrio San Marcelino” donant veu a les dones amb música i paraula. L’autora del cartell és Gracia Súñer: https://graciagrafica.com

Scroll Up