Orquestra

Poder formar una orquestra de corda era un anhel llargament acariciat per la Unió Musical l’Horta de Sant Marcel·lí, i d’aquesta manera completar el ventall format per la Banda, la Coral, la Banda Juvenil i l’Escola de Música. Finalment, el març de 2006 va començar a concretar-se la idea i es van realitzar els primers assajos, dirigits per Miguel Morellá Asins.

El juny del 2006, després d’escassos tres mesos des del començament d’aquesta nova aventura de la nostra Unió Musical, van realitzar el seu gran assaig general davant del públic, en el marc de les audicions de l’Escola.

Fou en el Concert de Nadal de 2006 quan va tindre lloc la presentació oficial de l’Orquestra de Cambra. Des d’aleshores ha participat en el concert benèfic a favor de l’Associació Valenciana Síndrome Prader-Willi, realitzat en el Palau de la Música el 2007, en els festivals d’orquestres amb motiu de les festes populars del barri, en concerts d’intercanvi, de “Retrobem la Nostra Música” de la Diputació de València, en l’Ateneu Mercantil de València i també en els Concerts de Nadal de la Unió.

L’orquestra va estar dirigida per Miguel Morellá Asins (impulsor i primer director) fins a setembre de 2016. Jaume Fornet Alsina la va dirigir entre octubre de 2016 i setembre de 2017. Des d’octubre de 2017 el seu director és Alberto Ramírez Martínez.

Director Alberto Ramírez Martínez

Violins I

Guille Albors García

Ariadna Peroña Trotiño

Lucas Pinel Pardo

Violins II

Vicente Vivó Navarro

José Alejandro Gómez

Julia Oto Martínez

Clara Martínez Bertomé

Violes

Paula Zahonero Domingo

Cellos

Héctor Cruz Fernández

Juan Marín Llorens

María Suceso Alegre Gómez

Ana Belén Calvo Ruiz

Enare Cruz Fernández

Rebeca Villanova Aparisi

Contrabaix

Xavi Garí Zanón

Scroll Up